Coaching voor leidinggevenden

Leiderschapscoaching | Grow+

Leiderschapscoaching

Er is al veel geschreven over het coachen van leiders. Ook over de ontelbare, meest denkbare leiderschapsstijlen. Maar welk leidinggevend mens past in een hokje?

Juist voor ondernemers en leidinggevende professionals als managers, bestuurders, DGA's en CEO's is het van belang dat je persoonlijkheid tijdens coaching centraal staat. Maatwerk dat zorgt voor verdieping. Want wil je excelleren als leider dan is zelfkennis de gangmaker om anderen in beweging te krijgen. Vanzelf rijst dan de vraag; hoe goed ken jij jezelf? Maar ook; wie spiegelt jou weleens bloedeerlijk op je eigen gedrag?

Voor wie is leiderschapscoaching?

Van beginnend leidinggevende tot en met doorgewinterd directielid kun je voordeel hebben van leiderschapcoaching. Je kunt jezelf bijvoorbeeld willen bekwamen in je (nieuwe) leidinggevende rol, naar verdieping zoeken om je kwaliteiten beter uit de verf te laten komen, of je team door woelige tijd moeten loodsen.

Als leidinggevende heb je veel verantwoordelijkheden. Het resultaat telt, dus je hebt de doelen te halen die voor jouw team gesteld zijn. Je weet dat je die doelen alleen haalt als jouw medewerkers optimaal presteren, gemotiveerd zijn en het gevoel hebben hun talenten en vaardigheden goed te kunnen benutten. Om je team goed te leiden, is het van belang te kijken naar je medewerkers, maar ook naar je eigen gedrag.

Leiderschapscoaching bij Grow+

Grow+ biedt je constructieve bespiegelingen en concrete handvatten om je persoonlijk handelingsrepertoire te vergroten. De coaching is stimulerend en ondersteunend, met respectvolle confrontaties, maar altijd doelgericht om het beste uit jezelf te halen. Een programma op maat, waarin je leert om vol vertrouwen, ontspannen en transparant je rol als leider te vervullen.

Vanzelfsprekend wordt tijdens leiderschapscoaching bij Grow+ niet alleen naar jou als individu gekeken. Als leidinggevende ben je een belangrijk radertje in het systeem van je organisatie daarom wordt het hele systeem waar je deel van uitmaakt, meegenomen.

Uiteindelijk is tijd maken voor coaching, tijd nemen om over je ontwikkeling te praten, tot inzichten te komen en keuzes te maken. Gun jezelf die tijd.

Ervaringen van anderen met leiderschapscoaching bij Grow+ vind je onder: Opdrachten

Meer algemene informatie omtrent leiderschapscoaching en andere oplossingen vind je onder leiderschapscoaching.

© Grow+ | Alle rechten voorbehouden