Over ons


Over ons: interim manager & business coach

interim manager | verandermanager | coach

Ir. Gert Miedema, MBA   

Een ervaren MD, GM, CCO, VP Sales & Commercieel directeur op het gebied van transities en realiseren van (internationale) groei binnen start-ups, familie-bedrijven en multinationals. Gert heeft veel ervaring opgedaan met commercieel management, marketing, product ontwikkeling, het implementeren van innovaties, het doorvoeren van veranderingen en verbeteren van strategieën. Als MD/VP sales heeft hij leiding gegeven aan organisaties die actief zijn binnen diverse markten: industrie, medisch, consumentenelectronica, machine/systeem bouw, energie, productie, transport, telecom, olie & gas, semiconductor, hightech, automotive en technische dienstverlening.

Gert (UT: Elektrotechniek, RSM: MBA) is verantwoordelijk geweest voor de realisatie van duurzame groei door middel van verschillende organische transformaties, overnames, afsplitsingen en reorganisaties. De laatste jaren heeft hij als zelfstandig interim manager diverse interim opdrachten uitgevoerd bij ondernemingen actief in het vermarkten van duurzame technologische oplossingen.

Met een focus op business creatie processen en waarde toevoeging kan Gert snel verbetergebieden benoemen. Hij weet goed het overzicht te behouden, heeft sterke analytische en strategische vaardigheden en heeft het vermogen om de juiste risico's te benoemen en in te schatten. Gert heeft nauw samengewerkt met financiële en strategische investeerders. Door de brede ervaring kan Gert makkelijk werken met verschillende niveaus binnen een organisatie, van directie tot uitvoerend niveau en met de verschillende externe belanghebbenden.

Hij is bevlogen, deskundig en resultaatgericht. Gert helpt je stap voor stap bij het implementeren van krachtige, slimme oplossingen en veranderingen. Hoge kwaliteit, een persoonlijke benadering en continuïteit staan bij ons voorop.

Bernadette van Wouw | coach | adviseur

Drs. Bernadette van Wouw

Bernadette is een ervaren expert in het coachen en adviseren van leidinggevenden, ondernemers en andere professionals uit zowel profit als non-profit organisaties, waaronder diverse MKB bedrijven. Als manager in het bedrijfsleven heeft Bernadette mede leiding gegeven aan trajecten met change management, sterke organische groei, reorganisaties en internationale expansie. Bernadette is in staat het uiterste uit gemotiveerde en intelligente mensen te halen. Haar unieke stijl is helder, krachtig en verrassend.

Behalve coach en senior psycholoog is Bernadette ook paranormaal begaafd. Dankzij dit talent is zij in staat om sterk resultaatgericht te werken en je snel relevante inzichten te geven in je persoonlijkheid, je kwaliteiten en mogelijkheden, je valkuilen en interacties met je omgeving (werk en privé). Bernadette heeft al vele (executive) managers, ondernemers en andere professionals begeleid naar een succesvoller en gelukkiger professioneel en persoonlijk leven.

Na een carrière binnen het bedrijfsleven heeft Bernadette jaren geleden het roer volledig omgegooid. Ze is psychologie gaan studeren. Enkele jaren later is ze haar Coaching & Advies Organisatie en haar Psychologenpraktijk gestart. In haar zelfstandige praktijken werd Bernadette in toenemende mate ontdekt door (executive) managers, ondernemers en andere professionals. Haar hoge tempo van denken en werken, down to earth mentaliteit en gedrevenheid bleken hierin doorslaggevend en zorgen voor een natuurlijke klik.

Bernadette is Registerpsycholoog Arbeid en Gezondheid NIP en Organisatiepsycholoog.

© Grow+ | Alle rechten voorbehouden