Over ons


Interim manager & business coach

interim manager | verandermanager | coach

Ir. Gert Miedema, MBA   

Een ervaren MD, GM, CCO, VP Sales & Commercieel directeur op het gebied van transities en realiseren van (internationale) groei binnen start-ups, familie-bedrijven en multinationals. Gert heeft veel ervaring opgedaan met commercieel management, marketing, product ontwikkeling, het implementeren van innovaties, het doorvoeren van veranderingen en verbeteren van strategieën. Als MD/VP sales heeft hij leiding gegeven aan organisaties die actief zijn binnen diverse markten: industrie, medisch, consumentenelectronica, machine/systeem bouw, energie, productie, transport, telecom, olie & gas, semiconductor, hightech, automotive en technische dienstverlening.

Gert (UT: Elektrotechniek, RSM: MBA) is verantwoordelijk geweest voor de realisatie van duurzame groei door middel van verschillende organische transformaties, overnames, afsplitsingen en reorganisaties. De laatste jaren heeft hij als zelfstandig interim manager diverse interim opdrachten uitgevoerd bij ondernemingen actief in het vermarkten van duurzame technologische oplossingen.

Met een focus op business creatie processen en waarde toevoeging kan Gert snel verbetergebieden benoemen. Hij weet goed het overzicht te behouden, heeft sterke analytische en strategische vaardigheden en heeft het vermogen om de juiste risico's te benoemen en in te schatten. Gert heeft nauw samengewerkt met financiële en strategische investeerders. Door de brede ervaring kan Gert makkelijk werken met verschillende niveaus binnen een organisatie, van directie tot uitvoerend niveau en met de verschillende externe belanghebbenden.

Hij is bevlogen, deskundig en resultaatgericht. Gert helpt je stap voor stap bij het implementeren van krachtige, slimme oplossingen en veranderingen. Hoge kwaliteit, een persoonlijke benadering en continuïteit staan bij ons voorop.

© Grow+ | Alle rechten voorbehouden