Grow+ werkt resultaatgericht

Groei oplossingen voor start-ups en MKB

Oplossingen

Groei

De vraag, die menig ondernemer zich regelmatig stelt; hoe blijf je als organisatie bij? Stilstand is achteruitgang. Om de continuïteit van een organisatie te waarborgen is gezonde groei noodzakelijk. Grow+ houdt zich al lange tijd bezig met groei. We weten daardoor als geen ander wat wel en wat niet werkt. Die kennis en inzichten hebben we verenigd in Grow+. Zelfs wanneer de mogelijkheden beperkt zijn (bijv. financieel) is groei nog steeds mogelijk. Vanzelfsprekend houdt Grow+ rekening met de randvoorwaarden van groei.

Grow+ biedt oplossingen

Grow+ levert haar oplossingen via interim management, verandermanagement, strategisch advies, de bedrijfsscan en coaching. Omdat in fasen wordt gewerkt, zijn combinaties van diensten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfsscan combineren met interim/verandermanagement al dan niet aangevuld met een business coachingstraject van jou als ondernemer of een of meerdere leidinggevende(n) medewerkers. Grow+ concentreert zich op organisaties met aandacht voor groei. Of je nu diensten levert, produceert of installeert, Grow+ herkent je manier van werken en denken. Grow+ richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf, dat kan privaat of publiek zijn.

Duurzame groei

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Het is niet belangrijk of je zelf wel of niet gelooft in klimaatverandering. Het is een feit dat stakeholders zoals overheid, klanten, investeerders, medewerkers en leveranciers steeds vaker duurzaamheidseisen stellen aan een onderneming. Het is een uitdaging om daar op een slimme manier op in te spelen. Duurzaamheid biedt namelijk ook kansen, die extra opbrengsten kunnen genereren. Met onze uitgebreide ervaring en kennis op het vlak van duurzaamheid kan Grow+ private en publieke organisaties hierbij helpen.

On-line marketing & Search Engine Optimalisatie

Het goed gevonden worden op het internet wordt steeds belangrijker voor iedere onderneming. Grow+ heeft ook een ruime ervaring met on-line marketing in het algemeen en meer specifiek het verbeteringen van de positie in de zoek-resultaten en het gebruik van social media daarbij.

Modelovereenkomst

Grow+ hanteert de modelovereenkomst van de Belastingdienst, VNO-NCW en MKB Nederland, zodat je geen zorgen hebt over de fiscale gevolgen voor je organisatie.© Grow+ | Alle rechten voorbehouden