Executive - & top management coaching

Interim management | Coaching | Strategisch advies

Executive coaching & top management

Aan de top van een organisatie wordt veel van je verwacht. Als directeur, ondernemer, bestuurder of andere executive in het bedrijfsleven draag je zware verantwoordelijkheid en heb je regelmatig te maken met lastige vraagstukken of persoonlijke dilemma's. Onzekerheden bespreken is vaak lastig. Het is dan prettig om iemand aan je zijde te hebben met wie dit kan. Iemand, die je een spiegel voorhoudt, de kracht bezit om te confronteren. Er zijn bovenaan de hiërarchie namelijk weinig mensen, die dat doen.

Executive coaching & top management coaching bij Grow+

Grow+ begeleidt en ondersteunt mensen in de top van organisaties, daar waar goed leiderschap cruciaal is en de impact het grootst. Want het functioneren van de top raakt de hele organisatie. Executive coaching bij Grow+ is niet alleen gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. Binnen de veilige omgeving van Grow+ is er alle ruimte om je zelfkennis te verdiepen, je eigen mogelijkheden te exploreren, ontwikkelen en toe te passen. Het vergt durf en leiderschap om in een zware functie je menselijke kant te tonen. Toch blijkt vaak dat kwetsbaarheid een grote kracht is die je verder helpt. Gespreksonderwerpen kunnen verder zijn; ambities, management, werk-privé balans en de vaardigheid om strategisch te denken.

De coaches van Grow+ zijn volwaardige sparringpartners. Zij kunnen je door zeer complexe krachtvelden loodsen, zoals organisatorische veranderingen, M&A, reorganisaties en ondersteunen bij belangrijke transities als carrière en leiderschap.

Coaching is een van de meest effectieve manieren om je prestaties en welbevinden te verbeteren. Dit geldt voor topsporters, maar ook voor top-executives.

Meer lezen over de ervaringen met Executive coaching bij Grow+ kun je bij: Opdrachten

Meer algemene informatie omtrent executive coaching en andere oplossingen vind je onder top management coaching.

© Grow+ | Alle rechten voorbehouden